Heeft u vragen, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)6-43092644

Over LPB

Het bedrijf Loos Paneelbouw is in januari 2007 opgericht. Wij hebben 20 jaar ervaring in het ruimste begrip van paneelbouw.

Wij zijn een jong dynamisch en flexibel bedrijf waarvan de vraag van de klant bij ons koning is. Deze komen wij met plezier tegemoet.
Ook bieden wij een zeer breed assortiment aan m.b.t. de buiten dienst waarvan ik , Corné Loos, persoonlijk de klanten tegemoet kom buiten de deur.
Sinds 1 februari 2017 is de Loos Paneelbouw familie uitgebreidt met 1 vaste werknemer, Leslie van Roosendaal.

Loos Paneelbouw is gevestigd in Bergen op Zoom en heeft daar een ruime werkplaats om de werkzaamheden te verrichten.

Loos Paneelbouw is doelgericht voor klanten die bekend zijn binnen/met de elektrotechniek. In de loop der jaren zijn onze diensten uitgebreid daar wij ook op locatie ( binnen de EU) werkzaamheden verrichten. Tevens biedt ons bedrijf o.a. keuringen aan t.b.v. installaties, machines, ladders en rolsteigers. Door de jaren heen, diversen opdrachten met open blik te benaderen en uitdagingen in de brede zin van het woord aan te gaan, staat Loos Paneelbouw inmiddels ook bekend als allrounder binnen eigen beheer.
Inmiddels heeft Loos Paneelbouw er een extra tak bijgekregen voor het onderhoud aan horeca en grootkeukeninstallatie.

Dankzij goede referenties, en mond op mond reclame binnen de vaste klanten kring staan wij nog altijd paraat om na velen jaren van vertrouwen werkzaamheden te verrichten.

Loos Paneelbouw biedt voor grotere bedrijven de assemblage als zijnde verdeel, besturing en paneelbouw. Met aangeleverde producten van de klant of uit eigen beheer.

Wij komen U zeer graag tegemoet met het door ons verenigde resultaat. Een tevreden klant, geeft ons een voldaan gevoel én een blij hart.
Copyright © 2021 Loos Paneelbouw
Realisatie: DosisDesign